LIGE NU:

I dag løb de for Alexanders bedste ven

Med over dobbelt så mange tilmeldinger som forventet blev der løbet for kræftsyge børn i Elling.

Motionsløbet i Elling for kræftramte børn blev en stor succes. Alexander Nielsen, der står bag løbet, forventede, at der ville deltage mellem 60 og 70 løbere, men det endelige antal endte langt højere.

- Det er gået super godt. Vi har haft 187 tilmeldte, så det er super stort. Det er fuldstændig sindssygt, at der er kommet så mange, siger han.

Og de mange løbere har resulteret i, at Alexander Nielsen nu kan donere flere penge til kræftramte børn, end han havde regnet med.

- Der er kommet cirka 10.500 kroner ind ved tilmeldingerne, men man kan stadig nå at støtte via MobilePay. Så jeg håber selvfølgelig på, folk stadig har lyst til at støtte det, siger han.

Den bare 15-årige Alexander Nielsen mistede 1. april 2018 sin barndomsven, som døde af bindevævskræft. Det fik Alexander Nielsen til at stable velgørenhedsløbet på benene, som skal rejse penge til Børnecancerfonden.

- Vi hjælper børn, som er i en supersvær situation, og vi hjælper deres familier til at få det lidt mere hyggeligt på kræftafdelingerne rundt omkring i Danmark, siger Alexander Nielsen.

- Jeg ved, Børnecancerfonden var med til at gøre en forskole på den afdeling i Skejby, hvor Frederik lå. Der ved jeg, at fonden var med til at gøre dagligdagen sjovere for de børn, som var i en rigtig svær periode, siger han.