LIGE NU:

Indbrud på Ruths Hotel: Tyve stjal designerstole for en kvart million kroner

Det kendte hotel i Skagen, Ruths Hotel, har været udsat for indbrud, hvor det lykkedes tyvene på få minutter at stikke afsted med samtlige Wegner-stole fra hotellets gourmet-restaurant. Designerstole, der har en samlet værdi af omkring 272.000 kroner.

I lighed med landets øvrige hoteller og restauranter har Ruths Hotel i Skagen i disse tider lukket for gæster - det forhindrede dog ikke fire uindbudte natten til onsdag at troppe op i hotellets gourmetrestaurant for at stjæle 34 designerstole.

- Det er rigtigt øv og ærgerligt, lyder det fra direktør Tom Boye fra Ruths Hotel. 

Han var selv på hotellet bare ti minutter efter, alarmen natten til onsdag lød - ligesom såvel vagtværn som andre ansatte på hotellet. Men det var for sent, for de endnu ukendte tyve var over alle bjerge og væk var også 34 sorte Wegner Y stole med læderhynder.

- De har vidst, hvad de ville have, og det er gået hurtigt. For fra alarmen lyder klokken 2.50 til, vi er der, går der ikke mange minutter, fortæller Tom Boye.

Ruths Hotel er nærmest plastret til med overvågningskameraer og alarmer, ligesom hotellet har en aftale med et vagtfirma, der flere gange i døgnet kigger forbi. Alligevel har nogen set deres snit til at bryde ind på hotellet på toppen.

Netop via overvågningsbilleder har Nordjyllands Politi ifølge Tom Boye nu ganske udmærkede billeder at gå efter, og der er tale om fire personer, der også forud for indbruddet er observeret, da de går rundt om hotellet. 

- Vi har et ret godt signalement, siger hoteldirektøren, som tilføjer, at man aldrig tidligere har været udsat for noget lignende, hvilket han tilskriver netop den utrolige sikkerhed og overvågning på stedet.

Hoteldirektøren er dog alligevel nu klar til at gå skridtet videre, og nu er hotellet barrikaderet med firmabiler ved alle ind- og udgange.

- Vi har simpelthen kørt alle biler i stilling, helt op til dørene, lyder det fra Tom Boye, som opfordrer folk, der måtte have kendskab til det omfattende indbrud til at kontakte Nordjyllands Politi. fra folk,

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Kunsten Aalborg

550.000 kroner forsvundet fra værk: Kunsten-direktør overrasket over medierne

ENG4_8164.MXF.00_39_33_07.Still001

play Efter to år med corona: Efterskolelivet hitter

Brøndby-Aab

AaB lider nederlag til Brøndby

Rasmus Rasmussen Spartathlon

Rasmus har løbet 246 kilometer i Grækenland: - Det var lidt uvirkeligt, om det virkelig kan passe

Til forsiden

Til forsiden