Foto: Per Frank Paulsen

Knallertkører påkørt af bil: 58-årig mand afgået ved døden

En 58-årig mand fra Ålbæk har natten til søndag mistet livet. Han blev påkørt bagfra af en bilist, der i chokeret tilstand gik fra ulykkesstedet.

En 45-årig mand fra Hjallerup kom kørende i sydlig retning omkring midnat på Jerupvej i Ålbæk. Knallertkøreren kørte i samme retning og blev ramt bagfra af bilisten.

Knallertkøreren havde ingen styrthjelm på, da han blev påkørt. Vidner begyndte straks efter ulykken at yde førstehjælp, men føreren af knallerten blev ved uheldet så alvorligt kvæstet, at en læge erklærede ham død på stedet. Den dræbte er en 58-årig mand fra Ålbæk. 

Føreren af personbilen var en 45-årig mand fra Hjallerup. Han blev så chokeret, da han så den påkørtes skader, at han forlod ulykkesstedet til fods.

- Det ligner ikke, at han vil stikke af fra ulykken. Han er bare så chokeret, at han går sin vej, siger vagthavende ved Nordjyllands Politi.

Den 45-årige blev senere fundet af en hundepatrulje på Skagensvej i Jerup. Han erkendte straks over for hundepatruljen, at han havde kørt bilen på ulykkestidspunktet. Han blev taget med til politistationen i Frederikshavn, hvor han søndag morgen bliver afhørt.

Bilisten var ikke påvirket af stoffer eller andre rusmidler.

Den dræbtes pårørende er underrettet.