Kommune køber reklame for stor sum i White Hawks

Frederikshavn Kommune øger nu beløbet i den markedsføringsaftale, de har med ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks

Markedsføringsaftalen mellem Frederikshavn Kommune og Frederikshavn White Hawks stiger til 450.000 kroner. Det beretter Kanal Frederikshavn

Sidste år lå aftalen på 270.000 kroner.

På trods af den økonomiske stigning til White Hawks, stiger kommunens samlede udgifter til eliteidræt dog kun med 15.000 kroner. Det skyldes blandt andet, at fem klubber nu ikke kommer til at modtage støtte fra kommunen.

-  I sidste ende handler det om tiltrækning og bosætning. Vi skærer ned på antallet af aftaler, men er samtidig mere skarpe på forventninger om markedsføring samt indsatser og synlighed i forhold til rekruttering og bosætning, siger borgmester Birgit S. Hansen. 

Med aftalen bliver kommunen nu mere synliggjort i hallen, og når kampene bliver Tv-transmitteret. Det gør de ved at have logoer på spillersættet og med diverse reklamer omkring klubben.

- White Hawks stiger, da Frederikshavn er kendt som en ishockey-by. For at bevare denne status og styrke vores position, køber vi i sæsonen 2024-2025 ekstraordinært yderligere synlighed i hallen, siger borgmester Birgit S. Hansen om aftalen.

Udover den ekstra synlighed for kommunen bliver der stillet cirka 500 fribilletter til rådighed, som kan uddeles til blandt andet bosteder og udsatte borgere. Seneste nyt

fra Nordjylland