LIGE NU:

Lammegrib med flair for indretning søger mage

Lammegriben Barbatus, der bor i Ørnereservatet i Tversted, har bygget hjemmet til sin fremtidige familie, så nu ledes der med lys og lygte efter en hun-lammegrib.

Fordommen siger, at kvinder har mere end svært ved at finde frem til en mand, der passer til alle håb og ønsker og som samtidig er klar til at få børn. For ørnegribben Barbatus, der har hjemme i Ørnereservatet nær Tversted, er problematikken dog den modsatte.

Barbatus er nemlig mere end klar til at stifte familie og har gennem den sidste måned med stor sirlighed bygget en rede med en perfekt rund skålform og et fantastisk udseende. Nu mangler Barbatus "bare" en mage, der kan lægge æg i den.

- Så vi leder med lys og lygte efter den perfekte date. Men selvom vi fandt en dame er det ikke sikkert de to ville passe kemisk sammen og der kunne nemt blive husspektakler. Vi er dog klart ovebeviste om at Barbatus ville blive en perfekt far for eventuelt afkom en dag, udtaler Peter Frank Wenzel der er indehaver af Ørnereservatet.

Barbatus gav Peter Frank Weitzel en tydelig invitation til at se, sine kunskaber indenfor boligindretning, og ville stolt vise den frem.

- Han først fløj ned til mig og dernæst op i reden og vendte sig om for at vise mig vejen, fortæller Peter Frank Weitzel.

Allerede sidste år viste Barbatur tegn på, at han er klar til at tage skridtet ind i fast parforhold. Her gjorde han - forgæves - kur til et menneske.