Foto: Per Frank Paulsen (Arkiv)

Lig fundet i vandet: Formodes at være 51-årig forsvunden mand

Det lig, der søndag aften blev fundet i havet mellem Læsø og Frederikshavn, formodes at være en 53-årig mand, der har været forsvundet siden december 2015.

Passagerer ombord på Læsøfærgen fik sig søndag aften noget af en ubehagelig overraskelse, da de spottede en død person i havet. Politi og redningsmandskab blev alarmeret. Sæby Redningsstation rykkede ud for at bjærge manden.

- Der er umiddelbart ikke noget, der indikerer, at der er sket en forbrydelse, fortæller vagtchef Heine Hansen fra Nordjyllands Politi. 

Nordjyllands Politi har en klar fomodning om, at manden er en 51-årig fra Vendsyssel, der har været forsvundet siden december 2015. 

Liget af den bjærgede mand blev sejlet til flådestationen i Frederikshavn. Derefter blev han kørt til Sygehus Vendsyssel i Hjørring.

I løbet af mandagen forventer Nordjyllands Politi, at der afholdes ligsyn.  Først derefter ventes man at kunne komme en identitet på manden nærmere, ligesom undersøgelserne sandsynligvis vil kunne kaste lys over, hvad der er hændt manden, inden han blev fundet i Kattegat.