Lige ved og næsten for White Hawks: To mål gik ind i sidste øjeblik

Frederikshavn White Hawks var tæt på sejren, men Rødovre vendte kampen på hovedet i sidste øjeblik.

Det var lige ved og næsten for Frederikshavn White Hawks, da de søndag eftermiddag mødte Rødovre.

Desværre lykkedes det ikke høgene at vinde, på trods af at der stod 2-1 det meste af kampen. De sidste seks minutter vendte Rødovre kampen på hovedet og scorede to mål.

Det første mål blev lavet 16 minutter inde i kampen af Rødovres Edgars Treijs. Kort efter udlignede White Hawks, da Mathias Mølgaard scorede.

I anden periode sørgede Mads Larsen for en føring for høgene, men med seks minutter tilbage i tredje periode udlignede Rødovre, og kort tid efter scorede de igen.

Kampen endte dermed 3-2 til Rødovre, og det lykkedes altså ikke Frederikshavn White Hawks at komme tilbage på sporet i Metalligaen efter nederlaget mod Herning Blue Fox forleden.

Fredag den 28. december skal Frederikshavn White Hawks på isen igen, og denne gang bliver der tale om et lokalt opgør, da de skal møde Aalborg Pirates.