Måske er det ikke helt slut for White Hawks-kaptajn. - Der kommer en udmelding i næste uge, siger Mads Bech. Foto: MickAnderson.dk

Den nye træner Mario Simioni kæmper i kulissen for at få Mads Bech til at tage endnu en sæson. Foto: Jesper Christiansen

1 af 2

Mads Bech: Der kommer en melding i næste uge

Frederikshavn White Hawks beholder sin stjernespiller Mathias Bau Hansen i næste sæson. Kaptajn Mads Bech melder ud, om han fortsætter eller sætter skøjterne på hylden, i næste uge.

Rygterne har kørt frem og tilbage: Sælger Frederikshavn White Hawks sin bedste spiller - Mathias Bau Hansen - eller ej?

Klubben har i en pressemeddelelse manet rygterne i jorden med denne udmelding: 

- White Hawks har ingen intentioner om at lade ham 'slippe' trods kompensation. Mathias vil uden tvivl blive en topspiller i den danske Metal-liga i næste sæson og er en meget vigtig spiller for White Hawks. Vi tror på, at han kan udvikle sig endnu mere under Mario Simioni, og vi vil være stolte af at 'aflevere' ham til en topklub i udlandet efter næste sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Mario Simioni bad tilhørere om hjælp til at overbevise Mads Bech om at tage en sæson mere.  Foto: Jesper Christiansen

Der er fortsat ingen afklaring om holdets kaptajn, Mads Bech. Han har egentligt indstillet karrieren, men den nye træner, Mario Simioni, nærmest tryglede Mads Bech om at tage en sæson mere, da han blev præsenteret i sidste uge. 

- Nu er jeg ikke på Facebook, men det er jeg sikker på, at mange af jer er. Så kan I ikke lige fortælle ham, at jeg har en bøn om, at han bliver på holdet. Send ham en hel masse beskeder og hjerter, lød det fra Mario Simioni på pressemødet, hvor han blev præsenteret som ny træner i det nordjyske.

Om presset virker er endnu for tidligt at sige. Men Mads Bech afviser ikke direkte at tage en sæson mere. 

- Jeg forventer, at der kommer en udmelding i næste uge, siger han blot. 

Frederikshavn White Hawks har forud for sæsonen valgt at sige farvel til Emil Birk og Thomas Søndergaard. 

Gense herunder indslaget fra pressemødet, hvor den canadisk-italienske Mario Simioni blev præsenteret som ny træner for holdet. 

00:28

Det blev den canadisk-italienske Mario Simioni, der blev præsenteret på et pressemøde tidligere i dag. Han har en fortid i blandt andet Sønderjyske og Herning, og var senest en kort periode i Hamburg Freezers, hvor han dog stoppede på grund af økonomiske vanskeligheder i klubben. Nu rykker han så til Frederikshavn.

Luk video