Norsk bagspiller til Vendsyssel Håndbold

21-årige Ann-Helen Glückstad Adolfsen kommer til Vendsyssel Håndbold til januar. Foto: Privatfoto

Vendsyssel Håndbold så sit snit til at hente 21-årige Ann-Helen Glückstad Adolfsen, som flytter til Aalborg i forbindelse med sit studie.

Vendsyssel Håndbold så sit snit til at hente 21-årige Ann-Helen Glückstad Adolfsen, som flytter til Aalborg i forbindelse med sit studie.

Når Vendsyssel Håndbold fredag 19. januar spiller hjemmekamp mod AGF, kan det meget vel være med et nyt ansigt i truppen. Klubben forventer i hvert fald, at deres nye, norske bagspiller, Ann-Helen Glückstad Adolfsen er spilleklar til den dag.

Den 21-årige nordmand er blevet optaget på fysioterapeutstudiet i Aalborg, og dermed så Vendsyssel Håndbold chancen for at få fingre i bagspilleren, som flytter til Aalborg til januar.

Ann-Helen Glückstad Adolfsen har spillet i den norske liga for klubben Halden, som er hendes hjembys klub. Halden gik konkurs i februar, og siden har Ann-Helen Glückstad Adolfsen holdt håndboldformen ved lige i Sarpsborg IL. Nu ser hun frem til at bruge de næste år af sin håndboldkarriere i det nordjyske.

- Jeg glæder mig meget til et nyt kapitel og eventyr med studie og håndbold i Danmark. Jeg er meget motiveret for nye udfordringer og  klar til at møde nye holdkammerater, trænere og resten af staben i Vendsyssel Håndbold. Jeg håber at kunne bidrage både på og udenfor banen, siger Ann-Helen Glückstad Adolfsen.

Ann-Helen Glückstad Adolfsen skal studere i Aalborg i tre et halvt år, og Vendsyssel Håndbold håber derfor, at hun vil være i klubben i en del år frem.

Forsiden lige nu