De nordjyske seere af Norskov forlanger en sæson to af tv-serien. Foto: Marin Dam Kristensen

Norskov stjerne skal være med i 'Vild med dans'

Mathias Käki Jørgensen fra 'Norskov' er blevet annonceret som deltager til den kommende sæson af 'Vild med dans'.

 

 

Af: Jens Grønbech, TV 2

De fleste kender Mathias Käki Jørgensen fra tv-serien 'Norskov', der rullede over danskernes skærme sidste efterår. Men nu skal danskerne også til at stifte bekendtskab med ham som danser. I går annoncerede TV2 nemlig, at den unge frederikshavner skal være deltager i den kommende sæson af 'Vild med dans'.

- Jeg danser aldrig. Jeg holder mig altid helt væk fra dansegulvet.

Sådan lyder det fra den 21-årige skuespiller Mathias Käki Jørgensen, der er kendt for sin rolle som Oliver Bondesen i den anmelderroste TV 2-serie 'Norskov', og derudover er en ganske habil ishockeyspiller.

Alligevel har den unge skuespiller fra Frederikshavn takket ja til at danse foran hele Danmark i 'Vild med dans' til efteråret.

- Jeg glæder mig sindssygt meget og tror, det bliver en kæmpe oplevelse – men mest af alt nok en kæmpe udfordring, siger Mathias Käki Jørgensen til TV 2.

Fordi han aldrig rigtig har indtaget et dansegulv, har Mathias Käki Jørgensen ingen idé om, hvorvidt han kan finde ud af at sætte sine fødder korrekt. Men det er ikke kun benarbejdet, han er bekymret for. For den unge nordjyde er der også noget helt andet på spil i dansen, som han gruer for.

- Grunden til, jeg aldrig rigtig har kunnet overskue at danse, er nok, at det at danse på mange måder bliver for personligt. Da vi lavede 'Norskov', skulle jeg indspille en sexscene, men det havde jeg intet problem med, fordi der var nogen, der instruerede mig. Ugen efter skulle jeg så lave en scene, hvor jeg dansede, og dét havde jeg svært ved, fordi det bare var mig. Man viser mere af sig selv på den måde, siger Mathias Käki Jørgensen og tilføjer så:

- Men i 'Vild med dans' er der jo heldigvis en, der skal undervise og danse med mig, og jeg glæder mig meget til at finde ud af, hvem det er.

Hvem Mathias Käki Jørgensen skal danse med i programmet er dog endnu ikke offentliggjort,