Seneste nyt:

Ny sæson af Norskov rykker nærmere

TV 2 arbejder på at finde penge til at optage en ny sæson af den populære fiktionsserie Norskov, som foregår i Frederikshavn.

Der kan snart være godt nyt til fans af tv-serien Norskov. Serien, som foregår i Frederikshavn, fik kun lov at rulle over tv-skærmene i en enkelt sæson, men TV 2 arbejder nu på at finde penge til at lave en sæson to.

Tidligere har både Frederikshavn Kommune og Hjørring Kommune givet tilsagn om økonomisk støtte til en ny sæson af Norskov, og TV 2 skriver nu i en pressemeddelelse, at stationen vil søge midler fra den såkaldte Public Service Pulje til at producere en ny sæson af den populære serie.

TV 2 vil ud over en anden sæson af Norskov også forsøge at finde penge til at lave miniserierne Lykke-Per og Krigen.

- Ingen af disse tre tv-serier kan realiseres uden betydelig støtte udefra, siger TV 2's fiktionschef Katrine Vogelsang i pressemeddelelsen.

Folketinget har valgt at tildele 23 millioner kroner ekstra til Public Service Puljen i 2017, og TV 2 håber, at de kan få andel i nogle af disse penge, så de tre tv-serier kan komme til at rulle over skærmen i fremtiden.

Det er altså endnu ikke sikkert, at der bliver en sæson to af Norskov, men håbet er med TV 2's seneste udmelding en anelse mere lysegrønt for de seere, som savner den nordjysk baserede tv-serie på skærmen.