Tre mand udgør foreløbig besætningen ombord på Frederikshavns nye totalleverandør af proviant og teknisk ship supply. Fra venstre Mogens Jensen, Poul-Ole Jensen og Ole Nielsen. Foto: Eframe.dk

Ny totalleverandør til skibsfarten

Ny nordjysk virksomhed etablerer sig i Frederikshavn som totalleverandør af forsyninger til den globale skibsfart .

I det nye år får den maritime klynge på Frederikshavn Havn et nyt medlem. Der kommer nemlig en ny virksomhed - Maritime Ship Supply ApS.

Maritime Ship Supply ApS etablerer sig i Frederikshavn som leverandør af forsyninger til den verdensomfattende skibsfart og andre brancher.

Det er den nordjyske Poul-Ole Jensen, der har en mangeårig baggrund indenfor den industrielle og maritime branche, der er manden bag den helt ny etablering.

- Vi vil bidrage med et stærkt samarbejde med de øvrige lokale leverandører til den maritime branche, siger Poul-Ole Jensen.

Herudover forventer det nystartede firma, at der med fremtidens udvidelser på havnen, nok skal blive rigeligt at lave.  

- Havneudvidelsen, der er i fuld gang i Frederikshavn, vil betyde, at langt flere skibe i den nærmeste fremtid vil anløbe havnen. Vi vil kunne servicere såvel store som små fartøjer og tilbyde en totalløsning - uanset besætningens størrelse, siger Poul-Ole Jensen.