Foto: Nordjyllands Politi

Politiet beder om hjælp til at identificere røver

Nordjyllands Politi beder nu befolkningen om hjælp til opklaringen af et røveriforsøg på tankstation i Frederikshavn.

Røveriforsøget udspillede sig på tankstationen OK Plus på Hjørringvej i Frederikshavn den 10. marts klokken 20.53.

Gerningsmanden kom ind i butikken og truede ekspedienten med en kniv til at åbne kassen. 

Dét oplyser politikommissær Peter Skovbak, der leder politiets efterforskning i sagen.   

- Ekspedienten løb dog ud fra forretningen uden at åbne kassen, og gerningsmanden fik ikke noget udbytte med sig, siger Peter Skovbak. Han oplyser desuden, at gerningsmanden efter røveriforsøget løb ud af butikken, hvor han forsvandt ad Constantiavej i nordlig retning.  

Gerningsmanden beskrives som: 

Mand, 20-30 år, cirka 180 cm høj, spinkel til almindelig af bygning, dansk af udseende, iført sort halvlang frakke, sorte bukser og sorte støvler, sort elefanthue og grå arbejdshandsker, talte dansk. ,Han var bevæbnet med 25-30 cm lang køkkenkniv. 

Politikommissær Peter Skovbak Pedersen pointerer i forhold til signalementet, at gerningsmanden lod til at halte let på sit venstre ben, da han løb ud fra butikken. 

  Foto: Nordjyllands Politi

Håber på gennembrud

Politiet har siden 10. marts 2019 efterforsket intenst i et forsøg på at finde frem til gerningsmanden, men der er endnu ikke sket et afgørende gennembrud i sagen. Og derfor håber politiet, at en efterlysning med billeder nu kan ændre på den situation.  

- Vi har gode overvågningsbilleder, og selv om røveren er maskeret, så er der mulighed for, at nogen, som måtte kende pågældende, ville kunne genkende ham ud fra fremtoning, jakke, støvler eller måske hans måde at løbe på, siger Peter Skovbak. 

Ring straks til politiet på 114, hvis du genkender gerningsmanden – eller hvis du har andre oplysninger i sagen. 

Efterlysning af formodet gerningsmand til røveri i Frederikshavn