LIGE NU:

Restaurant åbner efter to måneder: Vi har taget alle forholdsregler

Efter at have været lukket siden 18. marts er Skagen Fiskerestaurant igen klar til at tage i mod gæster – men med en corona-indrettet restaurant.

To kvadratmeter per gæst, plexiglas mellem bordene og masser af håndsprit. Det er den nye virkelighed på Skagens Fiskerestaurant og mange andre af landets restauranter og caféer, der mandag kunne åbne for gæster igen.

- Vi har i hvert fald taget vores forholdsregler. Der kommer plexiglas op rundt om bordene, så vi kan holde den meters afstand, der er.

- Vi håber, at folk tør komme ud og nyde et godt glas vin og frisk fisk hernede på havnen, siger Kasper Hesselholt, barmanagar på Skagens Fiskerestaurant.

Restauranten har været lukket ned siden 18. marts, men mandag klokken 12 var der igen gang i gryderne.

Retningslinjer for caféer, restauranter og værtshuse

Mangler nordmænd – håber på lokal støtte

Kristi Himmelfarts-dagene plejer at være nogle af årets travleste på restauranter. Her strømmer det blandt andet til med nordmænd og svenskere. Sådan bliver det imidlertid ikke i år, fordi den danske grænse er lukket.

- Det bliver spændende at se, hvor meget og hvor lidt vi har. Vi er jo vant til at have en masse nordmænd og svenskere, der kommer her i Kristi Himmelfarts-dagene. Der er ikke nogen dage, der er ens nu, og vi ved ikke, hvor meget og hvor lidt, vi skal have klar.

- Så det er bare på med god bemanding og være sikker på, at der sker lidt, lyder det fra Kasper Hesselholt.

Skagen Fiskerestaurant har også lokaler i Illum i København, og inden længe åbner de også en restaurant i hjertet af Aalborg. Og i forbindelse med genåbningen i Skagen er de første reservationer også kommet.

- Vi må da håbe, at der er mange danskere, der støtter lokalt - mange skagboere også. Vi må håbe på, at folk kommer ud trods situationen, siger Kasper Hesselholt.

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

corona

Se hvordan smitten er i din kommune: Nordjylland holder sig på lavt smitteniveau

160521 WEB Knivstik i Visborg 3, Per F P

play Polsk mand stukket med kniv i Visborg

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

Til forsiden

Til forsiden