LIGE NU:

Så ruller bussen igen: Poul Erik er på busrejse og har sat kurs mod Bornholm

Der har været travlt hos Nilles Rejser i Dybvad, siden regeringen kom med nye retningslinjer for de danske rejseselskaber. Her bliver det fra i morgen igen blevet tilladt at sende feriegæster til udvalgte lande. Søndag rullede den første i lang tid afsted - med kurs mod Bornholm.

De første gæster rullede afsted med en række særlige tiltag for at tage vare på både gæster, chauffører og rejseledere. 

Der er et særligt fokus på rengøring af kontaktflader og adgang til håndsprit, og alle chauffører vil bære handsker i forbindelse med håndtering af bagage.  

Mest af alt var det dog store smil, der prægede bussen, der startede fra Dybvad med retning gennem landet til destination Bornholm.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til det her. Vi har ventet på det og set frem til endelig at kunne komme afsted igen,  Miriam B. Christiansen, direktør hos Nilles Rejser.

Og i bussen finder TV2 Nords reporter, der også er steget ombord lutter forventningsfulde rejsende, der er glade for nu igen at kunne ud og se noget andet - sammen med andre.

- Når man har været lukke inde så længe, så er det godt at komme ud - og komme hinanden ved, på afstand, fortæller en af de rejsende, Poul Erik Jensen fra Frederikshavn.

Hos Nilles Rejser har der været travlhed de seneste uger efterhånden som restriktionerne er blevet lempet. Det har blandt andet medført en for årstiden usædvanlig stor interesse for at booke rejser til næste år, og det giver anledning til forsigtig optimisme hos den nordjyske rejsedirektør.

- Meget tyder på, at danskerne har længtes efter en udmelding i forhold til sommerferien, og at de nu er mere end klar til at komme ud og opleve både Danmark og resten af verden – også på længere sigt. Vi tillader os derfor at være forsigtigt optimistiske omkring den kommende tid, siger Miriam B. Christiansen og fortsætter:

- Mit håb er, at krisen på længere sigt vil give en opblomstring til landets rejsebureauer. Fordelene, der er forbundet med at bestille en pakkerejse gennem et veletableret rejseselskab, som arbejder under den danske pakkerejselov, har vist sig at være af afgørende betydning i en situation som denne, da det skaber en større tryghed for forbrugerne. Vores forventning er, at der vil opstå et stigende ønske om forbrugerbeskyttelse i lyset af krisen.

Nilles Rejser sender hvert år op mod 26.000 gæster afsted med bus, fly og skib på rejser til hele verden.

Allerede fra næste måned har Nilles Rejser afgange mod Tyskland, Norge og Færøerne.

20_percent

play Ikke mere tjek af coronabevis: Fitnesscentre og kulturinstitutioner skal ikke længere tjekke coronapas

40_percent

play Nordjyde stadig i front ved DM i golf

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

20_percent

play Ikke mere tjek af coronabevis: Fitnesscentre og kulturinstitutioner skal ikke længere tjekke coronapas

40_percent

play Nordjyde stadig i front ved DM i golf

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

Til forsiden

Til forsiden