Sådan så her ud ved MAN Alpha Diesel efter tre drenges hærværk Foto: Kanal Frederikshavn

Tre drenge stjal natten til mandag en gaffeltruck hos firmaet Alpha Diesel på Rimmens Alle i Frederikshavn, og de kørte efterfølgende rundt i byens gader i det store køretøj. Foto: Nordjyllands Politi

Sådan så her ud ved MAN Alpha Diesel efter tre drenges hærværk Foto: Kanal Frederikshavn

1 af 3

Se billederne: Drenge kørte rundt i stjålen gaffeltruck

To drenge på 15 år og en på 14 år blev natten til mandag anholdt. Drengene kørte rundt i Frederikshavn i en gaffeltruck, de havde stjålet.

Tre drenge stjal natten til mandag en gaffeltruck hos firmaet MAN Alpha Diesel på Rimmens Alle i Frederikshavn, og de kørte efterfølgende rundt i byens gader i det store køretøj.

Politiet modtog klokken 01.25 en anmeldelse om gaffeltruckens færden i byen og en patrulje blev efterfølgende sendt ud for at lede efter køretøjet, da politiet frygtede, at det skulle bruges til et rambuktyveri, oplyser Nordjyllands Politi.

Betjentene fik øje på gaffeltrucken, som blev ført af ter unge drenge, ved hallen på Peter Wessels Vej. Kort efter blev køretøjet stoppet og de tre drenge - to på 15 år og en på 14 år - blev anholdt.

Drengene havde stjålet gaffeltrucken cirka halvandet kilometer fra stedet, hvor de blev anholdt. Her var de kravlet over hegnet hos MAN Alpha Diesel og havde startet flere forskellige arbejdsredskaber. De tre drenge kørte fra stedet i gaffeltrucken og kørte direkte gennem porten på stedet, som var udført i kraftigt metal.

- Porten blev kørt ned og helt ødelagt, hvorefter gaffeltrucken blev ført ud i de frederikhavnske gader, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

De tre drenge blev sigtet for brugstyveri og hærværk og blev efterfølgende bragt til politigården i Frederikshavn.

Drengenes forældre og socialforvaltningen blev tilkaldt, og de tre gerningsmænd vil kunne følges med deres forældre hjem, når efterforskningen og afhøringerne er overstået, oplyser Nordjyllands Politi.