Se tacklingen: Mæhle udvist for første gang

Nordjyden måtte forlade banen efter bare en halv time lørdag aften.

Joakim Mæhle fra Østervrå skulle ikke kæmpe med holdkammeraterne om pladsen i fællesbadet, da han lørdag aften sammen med resten af Atalanta-mandskabet var på besøg hos Sassuolo i den italienske Serie A.

Den nordjyske back fik nemlig en badebillet i form af et rødt kort allerede efter 30 minutters spil for en hård tackling på hjemmeholdets Domenico Berardi.

Se tacklingen her.

I første omgang valgte kampens dommer at give Joakim Mæhle et gult kort, men efter at have set situationen igennem på video, blev straffen skærpet.

Det var første gang i sin professionelle karriere, at 25-årige Mæhle blev udvist.

Hårdt dømt?

TV 2 SPORT skriver, at den italienske dommerkommentator Luca Marelli, der er tidligere topdommer i Serie A, ikke mener, at Joakim Mæhle burde have været smidt ud.

- Der er ingen fart i tacklingen fra Mæhle, og hans ben var bøjet og derfor til mindre fare for Berardi. Det var unødvendigt at kontakte VAR, og det røde kort var overdrevet, siger Marelli ifølge Football-Italia.

Atalanta tabte lørdagens kamp - hvor de i øvrigt fik endnu en spiller udvist i de døende minutter - med 1-0.