Skole forstår ikke forældres net-kritik

02:05

På Nordstjerneskolen i Frederikshavn forstår de ikke, hvorfor utilfredse forældre kritiserer dem på nettet i stedet for at tale med dem på skolen.

Foto: Iben Hedemann

1 af 2

På Nordstjerneskolen i Frederikshavn forstår de ikke, hvorfor forældrene lufter deres utilfredshed på Facebook i stedet for at tale med skolen.

En mors råb om hjælp har for alvor sat debatten igang i en Facebook-gruppe for forældrene på Nordstjerneskolen i Frederikshavn. I et opslag fra i mandags skriver moderen, at hun af skolen ikke har fået tilstrækkelig hjælp til at stoppe mobningen af sin 8-årige datter. Og siden har flere utilfredse forældre meldt sig i koret.

Skoleleder på Nordstjerneskolen, Kaj Erik Jensen, forstår dog ikke, hvorfor forældrene beklager sig på nettet i stedet for at tale med skolen.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at folk har det sådan, siger han.

Kaj Erik Jensen understreger, at de utilfredse forældre udgør en temmelig lille del af skolens samlede forældre antal. Til TV2 Nord fortæller han, at selvom han ikke kender til de konkrete sager om mobning, som forældrene fortæller om på Facebook, så er han selvfølgelig klar til at lytte til forældrene.

- Selvfølgelig tager vi det alvorligt, selvom det er en lille gruppe forældre. Der er nogle ting, som vi skal have kigget efter, og er der noget her, vi skal have fulgt op på, så gør vi det selvfølgelig, siger skoleleder Kaj Erik Jensen.

Forsiden lige nu