LIGE NU:

Spøger det på Bangsbo? Mikkel og Nicolai tager på spøgelsesjagt og undersøger det til halloween

Halloweenaften tager spøgelsesjægerne fra tv-programmet ”Er der nogen?” på spøgelsesjagt på Bangsbo i Frederikshavn. Undersøgelsen bliver sendt direkte på TV2 Nord, og seerne kan aktivt deltage via facebook.

En tidligere ejer begik selvmord på loftet, en anden går igen ved at køre over gårdspladsen i karet ved midnatstid. Og så er der bygmesteren, som blev muret inde i kælderen.

Spøgelseshistorier er der nok af på Bangsbo i Frederikshavn, og flere gæster og ansatte på Bangsbo har oplevet uforklarlige hændelser på stedet.

Halloweenaften den 31. oktober går spøgelsesjægerne Mikkel og Nicolai fra ”Er der nogen?” på jagt efter spøgelser på Kystmuseet Bangsbo. Spøgelsesjagten bliver sendt direkte på Facebook, tv2nord.dk og på TV2 Nord Salto fra klokken 23.00-01.00.

Vær med i spøgelsesjagten hjemmefra

Oprindeligt var planen, at 10 seere skulle med på spøgelsesjagten på Bangsbo, men på grund af forsamlingsforbuddet er det ikke længere muligt.

Men selv om man ikke kan være med fysisk på Bangsbo, så kan man alligevel deltage aktivt i spøgelsesjagten hjemme bag skærmen i stuen.

Spøgelsesjægerne kommer til at inddrage seerne via Facebook, så man kan kommentere, hvis man ser noget på skærmen, som Mikkel og Nicolai måske ikke selv har opdaget.

Seerne kan også være med til at bestemme, hvad drengene skal gøre undervejs i spøgelsesjagten, ligesom Mikkel og Nicolai også vil svare på spørgsmål fra seerne i løbet af livesendingen.

Hør allerede nu en podcast special om spøgerierne på Bangsbo.