LIGE NU:

Stærk VEB-doublespiller skadet inden topkamp

Vendsyssel Elite Badmintons tophold er blevet ramt af en alvorlig skade inden sæsonens mest travle periode med fire kampe på ni dage.

Doublespilleren Jacco Arends måtte søndag eftermiddag trække sig med en knæskade i finalen i Scottish Open. Han skal scannes hjemme i Holland på onsdag.

- Vi frygter det værste. Sæsonen kan desværre være slut for Jacco. Vi bliver dog meget klogere på onsdag, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Skaden betyder naturligvis, at Jacco Arends ikke spiller i tirsdagens ligaopgør mod Team Skælskør/slagelse. VEB giver dermed ligadebut til den 21-årige svensker Erik Angervall, som i den grad bliver kastet for løverne. Han ligger nummer 473 på verdensranglisten i herredouble og 1384 i mixeddouble. Til sammenligning er Jacco Arends nummer 40 og 24 på ranglisterne.

- Det er klart, at det er en kæmpe svækkelse, men det ændrer ikke ved, at vi stadig forventer en tæt og spændende topkamp, siger Allan K. Nielsen.

VEB får besøg af Team Skælskør/Slagelse, der ligger på andenpladsen. Det er altså altså et møde mellem badmintonligaens nummer et og nummer to.

Jacco Arends skade betyder, at VEB stiller op med tre nye doubler. Erik Angervall spiller mixeddouble med Yao Lei, Kirsty Gilmour, som søndag strøg til tops i damesingle på hjemmebane i Skotland, spiller damedouble med Cheryl Seinen, mens Zvonimir Durkinjak og Robin Tabeling udgør VEB's herredouble.

Specielt i de tre singler kan publikum se frem til badminton i verdensklasse. I damesingle skal VEB's Beiwen Zhang (nummer 12 i verden) op mod Line Kjærsfeldt (21). I første herresingle møder VEB's Victor Svendsen (58) hollandske Marc Caljouw (33), mens Raul Must (78) prøver kræfter med englænderen Toby Penty (44).

I herredouble kommer sjællænderne til Frederikshavn med nummer seks på verdensranglisten, Kim Astrup.

- Vurderet ud fra verdensranglisten vinder Skælskør/Slagelse med 4-2, men vi er på hjemmebane og kommer med masser af holdånd og selvtillid. Det skulle gerne betyde, at vi fremtvinger en afgørelse i Golden Set, siger Allan K. Nielsen.

Skælskør/Slagelse har de seneste to sæsoner knust VEB's drøm om en DM-finale ved at vinde den afgørende semifinale i Frederikshavn/Skagen.

Der er kampstart tirsdag klokken 19 i Arena Nord, hvor der er gratis entre.

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

231118 Thisted Bryghus nybyggeri

Thisted Bryghus skal være med i verdens største online ølsmagning med op til 60.000 deltagere

def_thumb,50_percent

play Nu skal solcremen frem, lyder det fra TV2 Vejret

20210416-130611-L_68Mb

play Gaden åbner onsdag: - Det bliver en udfordring

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

231118 Thisted Bryghus nybyggeri

Thisted Bryghus skal være med i verdens største online ølsmagning med op til 60.000 deltagere

def_thumb,50_percent

play Nu skal solcremen frem, lyder det fra TV2 Vejret

Til forsiden

Til forsiden