LIGE NU:

Stena Line sejler fortsat trods forbud og restriktioner

Der er en række undtagelser i indrejseforbud, der gør det muligt at opretholde blandt andet godstrafik mellem Frederikshavn og Gøteborg.

Selv om Sverige har indført et indrejseforbud for rejsende fra Danmark, så betyder det ikke, at al sejlads med Stena Line mellem Frederikshavn og Gøteborg ligger stille. Rederiet har tilpasset sig de nye restriktioner og forsætter færgetrafikken på de to ruter Frederikshavn-Göteborg og Grenå-Halmstad med fokus på godstrafikken.

- Vi tager den nuværende situation meget alvorligt og har øjeblikkeligt tilpasset vores drift til de danske og svenske myndigheders restriktioner angående passagertrafikken. Vi sikrer den kritiske forsyning ved at fortsætte godstrafikken, som vi har gjort under hele pandemien. Derudover er der fortsat adgang på vores færger for de passagerer, som overholder myndighedernes krav. I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at vi naturligvis fortsætter med de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, som vi har indført ombord, siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter. hen

Stena Line forsætter godstrafikken mellem Danmark og Sverige mellem Frederikshavn-Göteborg, da godstrafikken er undtaget det nuværende indrejseforbud til Sverige.

Ligeledes er svenske statsborgere, personer med arbejdsplads eller bopæl i Sverige og vognmænd undtaget for indrejseforbuddet.

Indrejseforbuddet gælder foreløbig frem til den 21. januar.