Stjålet iphone afleveret tilbage efter Facebook-opslag

Kim Bollerups mobil blev afleveret i hans postkasse mandag aften. Foto: Lars Lyngdahl

Kim Bollerup fik stjålet sin telefon under forårsmessen i Arena Nord. På et vredt facebok-opslag bad han tyvene om at aflevere den tilbage. Det har de nu gjort.

Mange giver op, når de for stjålet deres telefon. Det gjorde Kim Bollerup ikke. Han skrev et Facebook opslag, hvor han bad tyvene om at aflevere telefonen tilbage. Opslaget blev delt flittigt og det har nu resulteret i at telefonen igen har fundet rette ejermand. 

-Det er helt vildt så meget opslaget blev delt. Jeg blev helt rystet over hvor hurtigt det gik, men man må jo sige at det virker, siger Kim Bollerup. 

Opslaget blev delt 4962 gange på Facebook i løbet af meget kort tid. Ud over det har Kim modtaget privat beskeder fra venlige mennesker der har set mobiltelefoner der matcher Kims til salg på nettet. Det var dog ikke den skæbne Kims mobil gik i møde.

Tagmaleren fra Sindal fik stjålet sin telefon til Forårsmessen i Arena Nord søndag. Den blev stjålet fra en trailer med videoovervågning, så Kim Bollerup lå inde med fine overvågningsbilleder af tyvene. Det var tilsyneladende, truslen om offentliggørelse,  der fik tyvene til at aflevere telefonen tilbage. Telefonen blev afleveret i Kims postkasse mandag aften.  

 

Forsiden lige nu