Strandby Skole har premiere på Open Air-koncert og folk strømmede til

Det er den tid på året, hvor der rundt omkring igen er udendørs koncerter, og i Strandby nord for Frederikshavn er man nu kommet med på den tradition.

- Det var egentlig bare en idé, der kom, og så var vi nogle lærere, der greb den, fortæller Bolette Gregersen, der er skolelærer på Strandby Skole og med i skolens Open Air-udvalg, som er dem, der har fået fredagens og skolens første Open Air koncert nogensinde til at blive en realitet.

Og det var skolens elever, der stod på scenen og sang det bedste, de havde lært - og publikum strømmede til og kvitterede gentagne gange med klapsalver.

Der var fyldt på skolens sportsplads med forældre, søskende, bedsteforældre til børnene - og så var alle naboer til skolen også inviteret.

-  Det er en festdag, og eleverne har øvet sig meget, og vi benytter nu muligheden for at inviterer hele byen ind for at vise, hvad vi har at byde på. Vi har nogle utroligt dygtige elever, der er gode til at synge og spille, og jeg vil sige, at vi alle har bestået i dag med arrangementet, siger Bolette Gregersen.

Strandby skole håber igen næste år at gentage succesen.


Seneste nyt

fra Nordjylland