Tæt nordjysk derby endte med sejr til Pirates

Det blev Aalborg Pirates, der efter straffeslag, kunne trække sig sejrrigt ud lokalopgøret mod Frederikshavn White Hawks.

Det blev, som altid, en højdramatisk affære, da Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks fredag aften tørnede sammen i Frederikshavn.

Kampen var fyldt med chancer og god underholdning til de fremmødte tilskuere, der fik masser af skud på mål og ikke mindst mål at se i lokalopgøret.

Hele miseren endte med straffeslag, hvor Aalborg Pirates var stærkest og dermed kunne trække sig sejrrigt ud af det nordjyske derby på is.

Det lignede ellers længe en sejr til hjemmeholdet fra Frederikshavn.

Høgene kom tidligt foran i første periode, men Pirates fik hurtigt svaret igen med en scoring i powerplay.

Aalborg Pirates startede anden periode bedst, men det var Frederikshavn, der efter fem minutter i anden periode endnu engang kunne bringe sig foran.

Scoringen betød, at Aalborg Pirates skulle frem på banen i tredje periode, og det udnyttede Frederikshavn. Ti minutter inde i tredje periode kom Frederikshavn foran 3-1, og nu så det sort ud for Aalborg.

Men med to hurtige scoringer i de sidste fem minutter af tredje periode fremtvang Aalborg forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid kunne ingen af holdene få scoret og dermed lukket kampen. Derfor skulle det tætte spændende nordjyske derby afgøres på straffeslag.

Aalborg Pirates fik scoret et enkelt mål på straffeslag, og da Frederikshavn ikke kunne få pucken i netmaskerne, lykkedes det Aalborg Pirates at fuldende deres comeback og gå fra Frederikshavn med håneretten.

Lørdag aften skal de to klubber endnu engang tørne sammen. Denne gang bliver det på Aalborg Pirates’ hjemmebane, hvor Frederikshavn skal se, om de kan gøre skaden god igen efter fredagens nederlag på hjemmebane til lokalrivalerne.