Teknisk direktør sendt hjem med øjeblikkelig virkning

Efter blot halvandet år på posten er det slut for teknik- og kulturdirektør Boie Skov Frederiksen i Frederikshavn Kommune.

Direktøren er i dag torsdag blevet fritaget for tjeneste med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser borgmester Birgit S. Hansen, som der ud over ikke ønsker at kommentere sagen.

Boie Skov Frederiksen tiltrådte for præcis halvandet år siden stillingen som teknik- og kulturdirektør i Frederikshavn Kommune.

Han kom fra en stilling som afdelingschef for erhverv og bæredygtighed i Odense Kommune.

Boie Skov Frederiksen stiftede dog allerede tilbage i 2015 bekendtskab med Frederikshavn Kommune, da han da og frem til 2018 var centerchef for Center for Teknik og Miljø.

- Der er ikke tale om en bortvisning, og Boie Skov Frederiksen har således ikke gjort noget ulovligt, fastslår kommunaldirektør Thomas Eriksen, Frederikshavn Kommune.

Personalesagen blev onsdag aften håndteret af økonomiudvalget, mens Boie Skov Frederiksen torsdag først på eftermiddagen ikke længere figurerede på kommunens hjemmeside. Her kan man nu se, at den tidligere direktørs ansvar- og arbejdsområder er fordelt mellem medlemmerne af direktionen.

Byrådet i Frederikshavn har endnu ikke politisk behandlet personsagen om den nu fratrådte direktør, det vil ske på førstkommende byrådsmøde. 


Seneste nyt

fra Nordjylland