LIGE NU:

Topgolf i Frederikshavn Made in Denmark Challenge rykker nordpå

Frederikshavn Golf Klub skal for første gang nogensinde lægge græs til en turnering på Challenge Touren, når Made in Denmark Challenge næste år i august rykker nord på. I 2019 blev turneringen, som rangerer lige under Europa Touren, spillet i Silkeborg med Silkeborg Ry Golfklub som værter.

Sidste år havde turneringen deltagelse af flere tidligere Europa Tour spillere og 17 af de største danske talenter, og i Frederikshavn Golf Klub er man stolte over værtskabet.

– Vi ser det som et stor cadeau og er stolte over at skulle være vært for så stort et arrangement, det første i den størrelsesorden nogensinde i Vendsyssel. Samtidig passer det rigtig godt ind i vores strategi for fremtidig udvikling af klubben og sporten, siger formand i Frederikshavn Golf Klub, Kim Stubbergaard Reese til Made in Denmarks hjemmeside.

Selvom Frederikshavn Golf Klub er et ubeskrevet blad som værtsklub for store turneringer, så har klubben dog leveret Danmarks pt. bedste golfspiller, Lucas Bjerregaard, og han er udpeget til ambassadør for turneringen i Frederikshavn.

Til Made in Denmarks hjemmeside siger Lucas Bjerregaard, som i øjeblikket er nummer 77 i verden:

– Det glæder mig helt vildt at min barndomsklub skal være vært for en Challenge Tour, siger Lucas Bjerregaard der nærmest er vokset op i klubben og samtidig har meldt sig som ambassadør for turneringen. Made in Denmark Challenge er en vigtig brik i udviklingen af talenter i Danmark og det er en stor ting af turneringen kommer til byen, så jeg håber alle i klubben, byen og lokalområdet vil bakke op om turneringen. Jeg regner bestemt også med at kigge forbi i løbet af ugen medmindre min kalender pludselig ændrer sig.

Også Made in Denmark Promotor, Flemming Astrup glæder sig over, at Made in Denmark Challenge igen finder vej til en ny klub.

– Jeg synes, det er fantastisk, at Made in Denmark Challenge kommer rundt i forskellige klubber og promoverer Made in Denmark og de danske golftalenter, siger Flemming Astrup.

Made in Denmark Challenge i  Frederikshavn Golf Klub afvikles fra 12. – 15. august.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden