LIGE NU:

Først var de under konkursbehandling – nu bliver driften på Sæby Søbad overtaget

Restaurant Sæby Søbad meddelte torsdag, at de var under konkursbehandling. Nu har Søby Søbad Centerbygning A/S overtaget driften.

Først lød meldingen fra Restaurant Sæby Søbad, at de var gået konkurs.

I en pressemeddelelse oplyste bestyrelsen, at de ikke kunne drive Sæby Søbad videre, men nu overtager Sæby Søbad Centerbygning A/S driften. Det skriver Sæby Avis.

Forskellige belastende forhold har betydet, at Restaurantselskabet Sæby Søbad ApS torsdag har indgivet en konkurs af selskabet.

- Det begrunder vi med, at vi står foran en lavsæson hvor vores Iikviditet er helt i bund. Og vi ikke har mulighed for at skaffe den Iikviditet, vi har behov for eller få fornyet den kassekredit, vi har haft. Samtidig har vi igennem forløbet skiftet ledelse nu tre gange, skriver bestyrelsen i pressemeddelelsen. 

Selskabet skylder, som lejer i Centerbygningen, et større beløb til Sæby Søbad Centerbygning A/S, oplyser direktør Jørgen S. Johansen.

Der er indgået flere aftaler om afholdelse af fester i de kommende måneder, så for at imødekomme disse aftaler, har Sæby Søbad Centerbygning A/S besluttet, at drive restaurant videre i Centerbygningens lokaler.

- Da restauranten har en positiv ordrebog, er det håbet, at nogen med hjertet på rette sted vil kontakte kurator og videreføre driften til gavn for byen og alle, der har hjulpet og bidraget. Det er med sorg i sindet, at bestyrelsen, som har virket på ren frivillig basis, nu har indgivet begæring til skifteretten, skriver bestyrelsen for Restaurant Sæby Søbad i pressemeddelelsen.

Nu har Sæby Søbad Centerbygning A/S altså overtaget driften.

Den daglige drift vil blive ledet af kok Peter Kristiansen med hjælp fra konsulent Glenn Smed, oplyser selskabets direktør.

- Sæby Søbad Centerbygning A/S forventer en sund udvikling i det kommende år, idet der er stor interesse for afholdelse af fester med mere i disse fine lokaler med direkte udsigt til bølgen blå, slutter direktør Jørgen S. Johansen.

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

play Klitsag afgjort: Kendt erhvervsmand idømt betinget fængsel for hærværk på klitter

Jægerhytten, Nibe Festival

Store festivaler kan ikke gennemføres som planlagt, siger ekspertgruppe

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Til forsiden

Til forsiden