Turisthus Nord vil bruge kræfterne på at få danskerne til at holde ferie i landets nordligste kommune. Foto: Henning Bagger (Ritzau Scanpix)

Turisthus Nord lukker sine turistkontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby

Turisthus Nord vil øge markedsføringen for at få danskerne til holde ferie i Frederikshavn Kommune. For at skaffe penge lukkes tre turistkontorer.

I lyset af en ekstrem alvorlig økonomisk krise i turistbranchen har Turisthus Nord valgt at øge markedsføringen og synligheden af sine medlemsvirksomheder med særligt fokus på at få danskerne til at købe ferie i landets nordligste kommune.

For at skaffe økonomi til markedsføringen lukker Turisthus Nord sine fysiske turistkontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Det skriver Kanal Frederikshavn

- Vi nedlægger de nuværende fysiske turistkontorer i Frederikshavn, Sæby og Skagen og skærer samtidig ned i behovet for sommerpersonale i den kommende sæson. For vores feriehusejere, hvor Turisthus Nord står for udlejning og service med mere, vil dette stadig finde sted i Sæby og Skagen. Turisthus Nord vil sammen med lokale medlemmer i disse byer sørge for den samme professionelle betjening af såvel sommerhusejere som lejere. På denne måde frigør vi driftsressourcer i form af faste udgifter, som vi i stedet kan investere i direkte markedsføring af medlemmerne med det formål at skaffe flere turister fremover. Dermed vil vi sikre en indtjening til vores medlemsvirksomheder og skaffe arbejdspladser i hele kommunen, forklarer turistformand Ulla Mosich til Kanal Frederikshavn.