LIGE NU:

TV2 løfter sløret: Det kan du glæde dig til i Norskov sæson 2

Der bliver drama for alle pengene, når Norskov igen løber over skærmen.

Når politimanden Tom, entreprenøren "Bonden" og borgmesteren Martin inden længe vender tilbage på skærmen på TV2, så bliver det med drama for alle pengene.

Nu løfter TV2's fiktionschef sløret for, hvad man kan se frem til i Norskov sæson 2.

quote Oliver kan ikke spille ishockey længere, og det har jo været hans holdepunkt i livet

Katrine Vogelsang, fiktionschef, TV2

- Bonden bliver sat i fængsel i 14 år. Og det har kæmpe indvirkning på alle omkring ham. Især hans kone Claudia bliver ladt i stikken, fortæller Katrine Vogelsang, der er TV2's fiktionschef.

Også den unge Oliver mærker, at livet kan slå hårdt.

- Oliver kan ikke spille ishockey længere, og det har jo været hans holdepunkt i livet. Det sker efter følgevirkningerne af den trafikulykke, han var med i. Det betyder, at hans livsdrøm er gået i vasken, og hvad skal der så ske, siger Katrine Vogelsang. 

Den første sæson af Norskov fik ikke det forventede antal seere, og TV2 meldte i første omgang ud, at man ikke ville lave en sæson to, fordi serien 'kun' havde 600.000 seere.

Men en stor folkelig opbakning var blandt andet med til at bane vejen for en sæson 2. Frederikshavn Kommune har bidraget med 625.000 kroner, og et tilsvarende beløb er rejst hos lokale støtter. Den opbakning har været helt afgørende, fortæller fiktionschefen.

quote Det ville ikke kunne laves uden den enorme opbakning fra lokalområdet, som vi har fået økonomisk. Hertil kommer, at vores filmhold har fået en fantastisk modtagelse

Katrine Vogelsang, fiktionschef, TV2

- Det er jo bekosteligt at rykke ud og filme i virkeligheden. I og med, at vi har fået den her opbakning fra Nordjylland, så har vi haft mulighed for at optage hele serien på location i stedet for at stå i et studie med kulisser. Det har stor betydning for tonen og stemningen i serien. Det ville ikke kunne laves uden den enorme opbakning fra lokalområdet, som vi har fået økonomisk. Hertil kommer, at vores filmhold har fået en fantastisk modtagelse, siger Katrine Vogelsang.

Projektet har været to år undervejs. I anden sæson får seerene seks nye afsnit i fortællingen om narkohandel og familiedramaer i byen Norskov, der på mange måder minder om Frederikshavn, som vi kender den.

Premieren er torsdag den 26. oktober klokken 20.00 på TV2 og TV2 Play.

Her kan du komme med bag kulissen til optagelserne til Norskov sæson 2

Kom med bag kulissen til Norskov optagelser