Seneste nyt:

Virksomhed i Frederikshavn vil skabe flere jobs på havnen

Scan Tech Marine har for første gang trukket et skib til Frederikshavns havn. Nu satser de på at skabe flere arbejdspladser.

Ligesom bilen skal skibe også have et eftersyn indimellem. 

Disse eftersyn står den to år gamle frederikshavner-virksomhed Scan Tech Marine blandt andet for. Normalt tager de derud, hvor skibene er, men nu er det for første gang lykkedes dem at få et skib til Frederikshavn havn.

- Det er starten på noget større, at vi også kan trække skibe til byen. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi kan trække endnu flere skibe til, siger salgschef ved Scan Tech Marine, Casper J. Li Pedersen

Den unge frederikshavner-virksomhed skal i samarbejde med Orskov Yard give fragtskibet Nordkinn et eftersyn. Virksomheden håber på, at de i fremtiden kan øge samarbejdet med andre lokale maritime virksomheder, nu hvor de kan trække skibene til havnen. Dermed satser de også på, at de løbende vil få plads til endnu flere medarbejdere.

Scan Tech Marine har eksisteret i godt to år, og beskæftiger syv fastansatte samt en lærling. Derudover har de næsten konstant ansat to til seks vikarer.