Arkiv. Foto: Jan Korsgaard / Ritzau Scanpix

White Hawks fans vil smide tøjet til lokalbrag

Fanklubben White Hawks Hvide Hær vil smide ét stykke tøj for hvert mål, som Frederikshavn White Hawks scorer til kampen mod Aalborg Pirates fredag.

Fredagens lokalbrag mellem ishockeyklubberne Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates kan gå hen og blive en kold fornøjelse for fansene fra den frederikhavnske fanklub White Hawks Hvide Hær.

De skriver i et facebookopslag, at de for hvert mål, som White Hawks scorer til kampen, vil smide et stykke tøj, helt indtil de står med numsen bag. 

- På fredag smides der en beklædnings genstand for hvert scoret mål af Frederikshavn White Hawks blandt vores trofaste fans. Lad os ende med at stå splitter ragende Hans Jørgen! PS. Kasketter-Halstørklæder-Sko-Strømper-Fantrøjer tæller ikke som beklædning. Det kan blive koldt, det kan blive vildt, skriver fanklubben på sin facebookside.

Søren Peter Aaen Rasmussen er initiativtager til fredagens gimmick, og han glæder sig enormt til kampen.

- Det her tiltag er ét blandt flere, vi vil lave i denne sæson. Vi vil gerne skabe mere tilgang til fansene for dermed at få mere fokus på stemningen og ligeledes opbakning til vores hold. Tiltaget til kampen på fredag er for at fremme gejsten og omtalen af vores fanklub og dermed også større fokus på holdet, siger Søren Peter Aaen Rasmussen til ishockeyhjemmesiden faceoff.dk.

Det er langt fra første gang, at de frederikhavnske fans har fundet på et skørt stunt til en af sine kampe. Tidligere på sæsonen blev den canadiske spiller Dale Mitchell hyldet i anledning af, at han i sommers skiftede fra Odense Bulldogs til Frederikshavn White Hawks.

- Vi valgte at stå med overskæg for at hylde Dale Mitchell til en af de tidligere hjemmekampe, og nu er vi så klar med det her tiltag i Aalborg på fredag. Naturligvis har den gode sæsonstart også givet vores idéer mere grobund, da sejre og medgang giver forøget stemning, siger Søren Peter Aaen Rasmussen.

Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks brager sammen i Gigantium i Aalborg fredag d. 12. oktober klokken 19.30.