Den skadede Marcus Olsson bliver klar til næste sæson i White Hawks-trøjen. Foto: Preben Nielsen - e-frame

White Hawks forlænger med Olsson

Frederikshavn White Hawks satser på, at Marcus Olsson bliver sin skade kvit og forlænger aftale med et år.

Elite Nord Frederikshavn A/S, der står bag ishockeyholdet White Hawks, oplyser, at klubben har forlænget kontrakten med den svenske forward Marcus Olsson.

- Vi har hele tiden været meget bevidste om, at vi gerne ville have Marcus tilknyttet holdet i den kommende sæson, og vi er meget glade for det er lykkedes at få en ny aftale i stand med ham, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

- Marcus Olsson spillede en rigtig god første sæson i fjor for White Hawks, men desværre sluttede hans sæson med en alvorlig skade i den sidste kvartfinalekamp mod Rungsted. Den skade er Marcus ved at komme sig over, og vi får ham at se for fuld styrke, når han ankommer til Frederikshavn i starten af august, lyder det fra White Hawks. 

-Jeg glæder mig til at komme tilbage til Frederikshavn i august måned. Det er en velkørende klub med ambitioner om at vinde, jeg kommer tilbage til. Man bliver taget godt imod af personerne i og omkring holdet, og klubben har nogle fantastiske fans, siger Marcus Olsson om sin forlængelse af kontrakten.