White Hawks forlænger med profil

Frederikshavn White Hawks er godt i gang med forberedelserne til den kommende sæson efter en skuffende 2023/2024-sæson, hvor holdet sluttede på en sidsteplads i grundspillet, og derfor gik glip af slutspillet i Metalligaen.

Man har hentet flere spillere, blandt andet svenske Jesper Thörnberg, der for Herning Blue Fox blev nummer to på topscorerlisten i Metalligaen, mens man samtidig har fået flere forlængelser i hus.

Nu har man fået endnu forlængelse på plads, da Gorm Topholt har sat sin underskrift på en to-årig forlængelse med klubben. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

I den netop overståede sæson har Gorm Topholt spillet i samtlige 48 kampe, med fem mål og otte oplæg til følge.

- Vi er glade for at holde på Gorm i de næste to sæsoner, da det altid er vigtigt at have White Hawks DNA i truppen. Det har han, og vi ved, at han altid giver alt hvad han har i sig, fortæller sportschef i Frederikshavn White Hawks, Kasper Kristensen.

Den 27-årige angriber glæder sig også over forlængelsen.

- Det er min klub, så det betyder meget, at det er Frederikshavn jeg stadig skal være en del af, udtaler Gorm Topholt.

Gorm Topholt har udover to sæsoner hos Odense Bulldogs, repræsenteret White Hawks hele sin karriere, hvor han star noteret for 402 kampe, 29 scoringer og 49 oplæg.


Seneste nyt

fra Nordjylland