LIGE NU:

White Hawks forlænger med to spillere

White Hawks forlænger med Mads Larsen og Nikolaj Krag Christensen i den kommende sæson.

De er begge spillere, der har god erfaring fra Metal Ligaen, men fælles for dem begge er, at de stadig kan blive endnu bedre, end de er nu. Det oplyser White Hawks i en pressemeddelelse.

Klubben vurderer, at Mads Larsen og Nikolaj Krag Christensen fortsat har fremtiden foran sig, mens de begge er utrolig dedikerede til deres sport og i sidste sæson taget et stort ansvar.

Mads Larsen skal i gang med sin femte sæson i White Hawks, og han når at blive 25 år, inden sæsonen tager sin begyndelse. 

- Vi forventer os meget af Mads Larsen i den kommende sæson, hvor han igen bliver en af de bærende kræfter på holdet, lyder det fra White Hawks.

Selv siger han om forlængelsen af kontrakten.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er rigtig glad for at være i Frederikshavn. Både på og uden for banen. Derfor var det ikke den store overvejelse for mig, om jeg skulle fortsætte i Frederikshavn, da jeg var meget interesseret i at fortsætte. Vi havde en meget op og ned sæson sidste år, men vi beviste også at vi kunne spille rigtig god ishockey. Det resulterede også i at vi vandt et trofæ, og det skal vi tage med os til den kommende sæson.

Samtidig har Nikolaj Krag Christensen også sat sin underskrift på en ny kontrakt, og han skal i gang med sin anden sæson i White Hawks. 

- Jeg er rigtig glad for forlængelsen af kontrakten. Jeg er glad for at være i Frederikshavn, og er glad for den rolle jeg har på holdet. I sidste sæson vandt vi Final 4, og det giver blod på tanden til forhåbentlig at få en guldmedalje i den her sæson. Jeg bliver i København sommeren over, men kommer op og deltager i sommertræningen flere gange, hvis det bliver åbnet op for fælles træning, siger Nikolaj Krag Christensen.