Frederikshavn White Hawks Gorm Topholt i finalen i Metal Final4 ishockey mellem Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks i Bentax Isarena i Aalborg, 1. februar 2020. Foto: Henning Bagger (Ritzau Scanpix)

White Hawks forlænger tre vigtige spillere

Tre arbejdsheste fra ishockeyholdet White Hawks har skrevet under på en ny et-årig aftale.

Tre vigtige spillere fortsætter deres karriere i Frederikshavn White Hawks. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

Der er tale om holdets kaptajn Rasmus Søndergaard, backen Christian Mieritz, og forwarden Gorm Topholt, som alle har skrevet under på en ny et-årig aftale.

- Det er altid dejligt at beholde spillere gennem længere tid, og både Rasmus Søndergaard og Gorm Topholt er samtidig spillere af egen avl. Derudover skal Christian Mieritz i gang med sin fjerde sæson i klubben, og er ved siden af ishockeyen ved at uddanne sig til tømrer i det nordjyske, skriver klubben.

- De tre spillere er alle nogen der går forrest. De trækker måske ikke de store overskrifter i medierne, men fælles for dem er, at man kan forvente en 100% arbejdsindsats hver eneste gang. Derfor er de også vigtige for et hold som vores, hvor vi med mange unge spillere ikke kan undgå der kommer udsving.

Ambitioner for ny sæson

Hos spillerne selv vækker forlængelsen af kontrakten med White Hawks glæde. 

- Jeg er glad for at fortsætte min karriere i Frederikshavn. Det er altid spændende med en ny sæson, og jeg glæder mig nok endnu mere i år, fordi det sluttede på den måde som det gjorde med nedlukning af ligaen grundet Corona. Samtidig var det dobbelt øv for mig at det stoppede på den måde, da jeg var ved at være klar igen efter min skade. Derfor håber jeg også vi kommer i gang med at spille fra starten af, men nu må vi se hvad der sker, siger Rasmus Søndergaard. 

- White Hawks er en klub med traditioner, og nogle rigtig gode fans. Det er jeg glad for at være en del af, og derfor er jeg også rigtig glad for at forlænge kontrakten, siger backen Christian Mieritz, der desuden understreger, at han føler, at han er faldet godt til i det nordjyske. 

Gorm Topholt har denne sæson fået blod på tanden og glæder sig til et nyt år, hvor ambitionerne er høje.

- Jeg ser frem til at fortsætte i klubben, og føler jeg tog et step op i sidste sæson både på isen og i omklædningsrummet. Jeg håber, jeg kan tage endnu et skridt i næste sæson, og bidrage med den erfaring jeg efterhånden har fået. Det tiltaler mig helt vildt at vi samtidig skal ud og spille i Europa, og det kan forhåbentlig også være med til at give os det sidste skub i retning mod at vinde et dansk mesterskab, siger han.