LIGE NU:

White Hawks forstærker trænerstaben med canadier

Alex Stein afløser Frederik Åkesson som assistent for Jari Pasanen.

Ishockeytræner Jari Pasanen får til den kommende sæson hjælp i spillerboksen af sin tidligere canadiske assistent Alex Stein, der har skrevet en et-årig kontrakt med Frederikshavn White Hawks. 

 
 
Foto: Thomas Sjørup / Ritzau Scanpix

Alex Stein og Jari Pasanen kender hinanden fra sin tid i tysk ishockey, hvor Alex Stein var ansat i Bremerhaven og har derfor et indgående kendskab til hinanden.

-Jeg ved, at White Hawks har en meget stærk tradition i dansk ishockey, og at folk i og omkring klubben er loyale og meget engagerede. Nu vil jeg den næste måned se en masse af holdets kampe på video, så jeg kan få et endnu bedre kendskab til klubben. Jeg kan huske, da jeg var i Bremerhaven, at vi havde besøg af White Hawks til vores træningsturnering. Så jeg har allerede set lidt til min nye klub, siger Alex Stein. 

- Det bliver et ungt hold, jeg skal op og være en del af, men det er noget, jeg ser meget frem til, og jeg glæder mig til at komme op og blive en del af det hele. Henrik Andersen og Jari Pasanen har talt rigtig godt om klubben, holdet og byen, og det at komme til en by med en god hockey-tradition, som White Hawks er, gør det til et spændende sted at være, er jeg sikker på. Jeg glæder mig til at komme op i august og lære byen at kende, uddyber han. 

Frederik Åkesson forlader White Hawks for at blive U17-landstræner. 

Frederik Åkesson
Frederik Åkesson
Foto: Kim Christiansen (Arkiv)