Lucas Andersen scorede det afgørende mål på straffeslag i overtiden i semifinalen i Metal Final4 ishockeykampen mellem Rungsted Seier Capital og Herlev Eagles i Bentax Isarena i Aalborg i januar. Foto: Henning Bagger (Ritzau Scanpix)

White Hawks henter spiller fra Rungsted Seier Capital

Trøje nummer 71 bliver i den kommende sæson med navnet Andersen på ryggen i Frederikshavn White Hawks.

21-årige Lucas Andersen har skrevet kontrakt med Frederikshavn White Hawks for den kommende sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

- Lucas Andersen er et stortalent i dansk ishockey, og i sidste sæson leverede han 19 point i 43 kampe for Rungsted Seier Capitals. Han er en stærk offensiv spiller, der passer perfekt ind i White Hawks truppen. Han er ikke færdig med at udvikle sig, og vi er overbeviste om vi i Lucas Andersen får en spiller, der går en stor fremtid i møde, skriver klubben. 

Lucas Andersen har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre, men har også været både i Finland og Sverige for at prøve sit talent af. I sidste sæson kaldte Metal Ligaen, og Rungsted på ham, hvor han havde en god sæson for nordsjællænderne.

Selv siger Lucas Andersen om skiftet til White Hawks.

- Jeg synes, det er super spændende at skulle skifte til White Hawks, og har talt en del med Jari Pasanen om klubben og holdet. Jeg ved, han er god til de unge spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg vil gerne udvikle mig selv både på og uden for isen, og ser frem til at møde den jyske kultur.

Lucas Andersen flytter til Frederikshavn i begyndelsen af august, og vil, hvis sommertræningen bliver åbnet op af regeringen, komme op og være med, og møde sine kommende holdkammerater.