White Hawks-kaptajn skal undersøges af specialist

Frederikshavn White Hawks' kaptajn, Jesper Jensen, har fået et tilbagefald med sin hovedskade. Den snart 36-årige forward har siddet udenfor i 13 kampe i denne sæson.

Det bliver dermed uden Jesper Jensen, at høgene i dag tager turen til Nordsjælland for at møde Rungsted Seier Capital. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Jesper træner ikke i øjeblikket. Vi skal have ham undersøgt af en specialist. Han døjer med hovedpine, og det er vigtigt, at vi passer på hinanden, siger sportschef Kasper Kristensen til mediet.

Ingen sejr i år

Både Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seier Capital er inde i en dårlig periode i øjeblikket. Metal Ligaens mindst formstærke hold er dog netop Rungsted, som frederikshavnerne møder i aften.

I de seneste 10 kampe er det blot lykkedes Rungsted at hente seks point. Fælles for både Rungsted og Frederikshavn er det dog, at de begge venter på årets første sejr.

Både Rungsted og Frederikshavn holder nervøst øje med Rødovres stigende formkurve. Rødovre er noteret for syv point i holdets seneste fem kampe, hvor Rungsted og Frederikshavn har fået henholdsvis nul og ét point.

Ligaens niendeplads giver nemlig ikke adgang til slutspillet. Inden aftenens kamp er der 10 point mellem Frederikshavn White Hawks og Rødovre Mighty Bulls.


Seneste nyt

fra Nordjylland