Seneste nyt

fra Nordjylland

White Hawks med storsejr: Har nu vundet fem kampe i streg

Det kan godt være, at Frederikshavn White Hawks havde svært ved at få gang i sæsonen. Men nu er de så også kommet meget godt i gang. 

Da de fredag aften var på besøg i Odense mod Odense Bulldogs, stod den på femte sejr i streg for frederikshavnerne. Og det var med en sejr på 4-0. 

Det var dog Odense, som dominerede størstedelen af kampen, men Frederikshavns goalkeeper, Tadeas Galansky, stod en brandkamp. 

32 skud havde han mod sig i løbet af kampen uden at lukke et eneste mål ind. 

White Hawks skulle da også selv frem til anden periode for at finde scoringerne frem. Her fik Thomas Søndergaard scoret til 1-0, mens Sebastian Holm-Pedersen scorede til 2-0.

Tredje periode ville høgene også vinde 2-0. Denne gang var det Todd Winder og Mikkel Bertelsen, som stod for scoringerne til 3-0 og 4-0. 

Og selvom White Hawks er det mest formstærke hold i Metalligaen, så holder de fast i sidstepladsen. Der er dog kun et point op til Rødovre, der tidligere fredag vandt over Aalborg Pirates. White Hawks og Rødovre mødes på mandag i en kamp om, hvem der skal være på den skæbnesvangre sidsteplads.