White Hawks sejrede i lige kamp

Det lykkedes Frederikshavn White Hawks at hive tre point i land i en tæt udekamp mod Herning Blue Fox.

Det var tæt, indtil sirenen lød for sidste gang, da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften var på besøg hos Herning Blue Fox. Efter 60 minutter kunne nordjyderne dog række armene i vejret og juble over en 2-1-sejr.

Det var et rent danskermål, der sikrede White Hawks sejren. 21-årige Nick Olesen scorede sejrsmålet til 2-1 midtvejs i tredje periode efter oplæg fra Steffen Frank og Kristoffer Lauridsen. De to oplæggere til målet spillede begge i Herning i sidste sæson under den nuværende White Hawks-træner Mario Simioni.

Frederikshavn kom også først på måltavlen i tirsdagens kamp, da svenske Marcus Olsson scorede seks minutter inde i anden periode. Hernings topscorer Roberts Jekimovs udlignede i undertal med fem minutter tilbage af midterperioden, men takket være Nick Olesens mål i tredje periode vandt frederikshavnerne det tætte og målfattige opgør.

White Hawks holder med sejren fast i fjerdepladsen i Metal Ligaen, hvor Mario Simionis tropper er et enkelt point efter Odense Bulldogs, som ligger nummer to. Frederikshavn havde før tirsdagens runde 11 point op til Aalborg Pirates på ligaens førsteplads.