White Hawks sejrede på straffeslag

De hvide høge fra Frederikshavn tog fredag aften en vigtig skalp mod formstærke SønderjyskE.

En intens og voldsom kamp mellem Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE fredag aften blev koldblodigt afgjort af hjemmeholdets Jeff Ulmer på straffeslag.

3-2 til de nordjyske høge og en vigtig og fortjent skalp blev det dermed til for frederikshavnerne, som har kæmpet denne sæson for at holde sig i midten af ligaen.

Holdene kom ud af første periode med stillingen 1-1, og anden periode skulle vise sig at blive dramatisk. SønderjyskEs Daniel Hansen trak sig en fem minutters udvisning for en tackling, der sendte Steffen Frank fra White Hawks på bænken resten af perioden. Hjemmeholdet brugte overtallet efter udvisningen til at bringe sig foran 2-1 ved Joakim Linnet.

Trods flere chancer til frederikshavnerne i resten af perioden fik SønderjyskE udlignet til 2-2, og så skulle det hele afgøres i tredje periode. En, der skulle vise sig at blive en voldsom en af slagsen. Holdene gik hårdt til hinanden og trak den ene udvisning efter den anden, så overtalsspillene blev kaotiske og målløse.

Og så måtte kampen afgøres i straffeslag.

Her blev Jeff Ulmer den helt store helt i Frederikshavn, da han sikrede sit hold sejren efter seks straffeslag til hvert hold.