White Hawks laver eksplosivt comeback i anden periode og vinder lokalopgør over Aalborg Pirates 10-2. Foto: Preben Nielsen - e-frame

White Hawks skriver kontrakt med canadier

De frederikshavnske høge skriver etårig kontrakt med den 31-årige canadier Dave Liffiton.

Han har spillet 29 kampe for Efb Ishockey i sæsonen 2008/2009. Hans cv indeholder både kampe i AHL og NHL. Og snart også kampe for White Hawks. Ishockeyklubben i Frederikshavn har skrevet etårig kontrakt med den 31-årige canadier Dave Liffiton.

- Dave bringer stor erfaring med til vores unge hold i Frederikshavn og har spillet på det højest mulige niveau. Han ved, hvad det kræver for at blive en succes og vil komme til at spille en stor rolle, fortæller klubbens cheftræner, Mario Simioni.

Når canadieren den kommende sæson trækker i høgenes ischockey-dragt, bliver det med nummer to på ryggen af den hvide trøje.

- Han vil komme til at vise de andre, hvad det kræves for at vinde. Han er en meget solid defensiv spiller, der kommer til at bringe størrelse og styrke ind på vores hold. Han anvender sine fysiske egenskaber meget godt og har hans store force i defensiv zone, siger cheftræneren.