White Hawks smadrede Esbjerg i dramatisk opgør

Frederikshavn White Hawks slog tirsdag aften Esbjerg med cifrene 4-0 i et dramatisk opgør, der bød på flere udvisninger og slagsmål.

For to uger siden havde Frederikshavn White Hawks ikke tabt en eneste kamp i sæsonen til Esbjerg Energy, og nok derfor valgte Frederikshavn at trække netop Esbjerg i kvartfinalekampene.

Men med to nederlag i de to første kvartfinalekampe var det et presset Frederikshavn White Hawks, der tirsdag aften tog i mod Esbjerg Energy i den 3. kvartfinale i slutspillet i Metal Ligaen i ishockey.

Hjemmeholdet havde til dagens kampe byttet lidt rundt på kæderne, og det var tydeligt at se, at White Hawks spillere var tændte fra starten. Der var fuld fart på skøjterne og bid i tacklinger, og hjemmeholdet sad totalt på 1. periode.

Helt fortjent kunne Evan Jasper bringe Frederikshavn White Hawks foran midt i perioden til 1-0 til stor jubel for de hårdt trængte fans, som sukkede efter en hjemmesejr.

Anden periode vil blive husket for de mange udvisninger og svinestreger, især fra gæsternes side. To af Esbjergs spillere fik Game Misconduct, men derudover blev der uddelt et hav af to-minutters udvisninger og mod slutningen af perioden var der et kæmpe slagsmål.

Men de mange udvisninger til gæsterne udnyttede Frederikshavn White Hawks så i stedet til at få scoret tre mål, to af Alexander Burmagin og ét af Mathias Mølgaard.

Heldigvis lod de to holds spillere svinestregerne forblive i omklædningsrummet i 3. periode, og med en 4-0 føring til Frederikshavn White Hawks var den kamp allerede afgjort.

Næste gang Frederikshavn White Hawks og Esbjerg Energy skal i ilden er 15. marts i Esbjerg.

Interview med anfører hos White Hawks Rasmus Søndergaard efter kampen.