White Hawks taber tredje semifinale - nede 2-1

Det lignede at semifinalekampen mod Rungsted skulle sendes ud i overtid, men hjemmeholdet ville det anderledes.

Det kunne have været så godt, men endte så skidt.

Efter at have været nede 3-1 efter 31 minutters spil fik Frederikshavn White Hawks nemlig spillet sig tilbage i kampen mod Rungsted Seier Capital. Det skete med to mål på blot et enkelt minut midt i tredje periode, og så stod der 3-3.

Dermed lignede det at kampen, der ligesom de to tidligere semifinaleopgør har været det, var tæt skulle ud i forlænget spilletid, men hjemmeholdet ville det, desværre for White Hawks, anderledes.

Med bare et sekund i igen på haluret fik Rungsteds Nikolaj Rosenthal sendt pucken i nettet, og så var White Hawks' hårde arbejde med at komme tilbage i kampen, spildt.

Holdene mødes igen tirsdag i den potentielt næstsidste kamp i semifinaleserien. Det er i Frederikshavn klokken 19.00