White Hawks vandt efter straffeslag

En tæt kamp blev først afgjort efter straffeslag, da Frederikshavn White Hawks fredag aften havde besøg af Rungsted.

Frederikshavn White Hawks ligger pænt til i Metalligaen, hvor holdet lige nu er nummer tre. Fredag aften sikrede høgene sig endnu en sejr, da Rungsted var på besøg i grundspillets fjerdesidste runde.

Kampen bølgede frem og tilbage, og fra at være foran 1-0 efter første periode, kom White Hawks bagud 1-2 efter den anden.

Tredje periode blev kampens mest målrige, hvor frederikshavnerne først scorede to gange, og var på vej mod sejren og alle tre point, inden Rungsted fik udlignet med ni minutter tilbage af kampen.

Overtiden bød ikke på nogne mål, og derfor måtte kampen afgøres ved straffeslag. Her var frederikshavnernes Nick Olesen den eneste, der kunne overliste keeperen, og dermed sikrede han hjemmesejren foran de 1594 tilskuere.