LIGE NU:

Følg folketingsvalget på TV2 Nord

Her på TV2 Nord følger vi folketingsvalget tæt, og vi tager dig med hele vejen rundt. Se her, hvordan vi dækker valget.

Debatter, meningsmålinger og valgresultater. Her på TV2 Nord har vi siden valget blev udskrevet fulgt folketingskandidaterne og meningsmålingerne tæt. Vi fortsætter med den detaljerede dækning helt frem til resultatet er fundet.

Følg valget på TV2 Nord:

Den sidste valgdebat med de nordjyske folketingskandidater, sender vi direkte tirsdag aften i det  man kan kalde et digitalt forsamlingshus.  Her kan du se, hvad dit parti mener, og om deres holdninger er, som du forventer inden du sætter dit kryds. Der er inviteret hele 13 nordjyske spidskandidater til debatten. Vi giver politikerne 'Det Sidste Ord' tirsdag 18:14 på TV2 Nord Salto og på facebook, hvorfra der kan stilles direkte spørgsmål til politikerne. 

På selve valgdagen den 5. juni er vi med fra morgenstunden kl. 7.30, hvor vi sender flere nyhedsudsendelser på TV2 og TV2 Nord Salto. Du kan i løbet af valgdagen følge med på tv2nord.dk og nyhederne om eftermiddagen. På valgaftenen kan du følge med i vores valgudsendelse, der bliver sendt klokken 19:30. Her samler vi op på de meningsmålinger, der er, og følger med efterhånden som flere og flere nordjyder kommer forbi valgstederne.

Dagen efter valget kan du selvfølgelig også følge med på TV2 Nord. Vi ser på resultaterne fra morgenstunden kl. 6.30 og udviklingen time for time.  Om eftermiddagen snakker vi med politikerne i studiet på i den nordjyske valgcafe på DR P4 Nordjylland. Her vil vi have både vinderne og taberne i valget med. Vi vil også have eksperter med til at kommentere resultatet.

Hvis du endnu ikke har besluttet hvor dit kryds skal sættes, så tag vores kandidattest. Den kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket parti eller hvilken kandidat din stemme skal gå til.

Hvis du vil se nogle debatter med de nordjyske folketingskandidater, så har vi under hele valgkampen taget temperaturen på de nordjyske kandidaters holdninger til forskellige emner. Herunder kan du se den seneste debat ellers kan du finde alle debatterne her. 

Debat fra valgstudiet.

Hvis du vil dykke endnu mere ned i de enkelte partiers holdninger, så har vi sendt to almindelige nordjyder til Christiansborg, hvor de besøger alle partier, for at finde ud af, hvad de står for. Det hedder 'John og Sofie på Borgen', og du kan finde alle afsnit her. 

Så kan du se, hvordan politikerne fra de forskellige partier svarer, når de bliver konfronteret med problemstillinger og spørgsmål fra pensionisten John og gymnasieeleven Sofie. 
Herunder kan du se et sammendrag af deres besøg på borgen.