Foto: Ib William Christensen

Mette Frederiksen melder sig klar: Rammer Aalborg som det første

Efter at have været ramt af et maveonde melder Socialdemokratiets partiformand, Mette Frederiksen, sig nu klar til valgkamp. Hun besøger Aalborg som det første.

Fredag stempler Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, endelig ind i valgkampen. Det oplyser partiet til TV 2.

Jeg glæder mig helt utrolig meget til at komme i gang.

Mette Frederiksen, Formand, Socialdemokratiet.

Første opgave på Mette Frederiksens valgkamps-liste er på Aalborg Katedralskole, og hun indleder altså derfor valgkampen i Nordjylland. 

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve valgudskrivelsen fra en hospitalsseng. Men sådan blev det. Det har taget lidt tid at komme til hægterne. Men nu er jeg klar, lyder det fra Mette Frederiksen i en meddelelse til partiets medlemmer.

Partiformanden fra Socialdemokratiet har indtil nu i valgkampen været ramt af et maveonde, som hun blev ramt af i sidste uge, da hun var på kampagne rundt i Nordjylland. 

Derfor lå Frederiksen også i sygesengen, da statsminister Lars Løkke Rasmussen tirsdag udskrev valg på talerstolen i Folketinget. Af samme årsag er det også Socialdemokratiets politiske ordfører, Nicolai Wammen, der har været partiets deltager i de første partilederdebatter.

- Jeg glæder mig helt utrolig meget til at komme i gang. Til sammen med alle jer at knokle for, at Danmark får en ny regering. Derfor har vi også lagt et meget ambitiøst program, der bringer mig rundt i alle dele af Danmark, lyder det videre i beskeden til partimedlemmerne fra Mette Frederiksen. 

Fredagens arrangement på Aalborg Katedralskole er Mette Frederiksens nummer 400 som formand for Socialdemokratiet. 

Læs også Video: Nordjyske folketingskandidater på stemmejagt