00:32

Ny folketingskandidat stiller op for Stram Kurs i Nordjylland

27-årige Danni Østergaard Fog Pedersen fra Øster Doense i Himmerland stiller op til Folketinget for partiet Stram Kurs.

Det indvandrerkritiske parti Stram Kurs, der har Rasmus Paludan i spidsen, har sin anden folketingskandidat i Nordjylland på plads.

Valget er faldet på 27-årige Danni Østergaard Fog Pedersen fra Øster Doense i Himmerland. Han er uddannet anlægsgartner, men arbejder nu som taxachauffør. 

- Jeg synes ikke, at de andre partier er stramme nok, når det kommer til indvandrerpolitikken. Jeg stemte først Venstre, fordi jeg synes, de var meget stramme engang. Det er de ikke mere, og så begyndte jeg at stemme DF. Men nu synes jeg, de er begyndt at gå over mod de røde. Det synes jeg ikke, de skal som borgerlige, siger Danni Pedersen. 

Læs også Stram Kurs-kandidat: Jeg vil i Folketinget – min opstilling er ikke en ny happening

Ingen indvandrere i Danmark

Den 27-årige folketingskandidat har aldrig været i politik før, men griber nu chancen. 

- Jeg synes, vi skal have hårdere stramninger, end hvad der har været, når det kommer til indvandrerpolitikken. Vi skal ikke have flere indvandrere ind i landet, fordi de chikanerer ældre damer og unge mennesker på gaden, siger Danni Pedersen. 

Læs også Stram Kurs præsenterer tidligere Nye Borgerlige-kandidat som FT-kandidat

Indtil nu har provokunstneren Uwe Max Jensen været den eneste nordjyske folketingskandidater

- Jeg går til valg for et bedre Danmark, et bedre Nordjylland med færre indvandrere og færre konflikter med indvandrere. Jeg mener, at indvandrerne skaber konflikter, fordi de slås og chikanerer piger, der går på gaden, siger Danni Pedersen.

Gør danske mænd ikke også det?

- Nej, ikke i samme grad.

Hvad baserer du den viden på?

- Det baserer jeg på tal fra Danmarks Statistik. Jeg har fået det at vide af Rasmus Paludan. Og det tror jeg fuldt og fast på.

Der er valg til Folketinget den 5. juni. 

Opdatering: Det har tidligere fremgået af artiklen, at Carsten Normann Munk også stiller op i Nordjylland. Han er nordjyde, men stiller op i Sydjyllands Storkreds.

05:00

Du kan se hele interviewet med 27-årige Danni Pedersen her. 

Luk video