LIGE NU:

Regionsrådsmedlem bliver spidskandidat til folketingsvalget

Det Konservative Folkeparti har valgt regionsrådsmedlem hos Region Nordjylland Per Larsen som regionens spidskandidat ved det kommende folketingsvalg

Det 53-årige regionrådsmedlem Per Larsen (C) bliver spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Nordjylland ved det kommende folketingsvalg i 2019. 

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse søndag. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes jo, at vi i høj grad mangler et nordjysk konservativt medlem i Folketinget, og der håber jeg, at det kan blive mig, siger Per Larsen.

- I mit arbejde i regionsrådet har jeg erfaret, at det ofte er beslutninger i folketinget, der står i vejen for os, når vi vil sikre en positiv udvikling i Nordjylland. Det gælder i høj grad på sundhedsområdet, hvor vi er udfordret af lægemangel.

Dermed kommer han til at stå i spidsen for den kampagne, som skal sikre, at Det Konservative Folkeparti igen får valgt et nordjysk medlem af folketinget.

- Vi har valgt Per Larsen som spidskandidat, fordi vi ser ham som et utroligt stærkt kort, der kan samle opbakning i hele Nordjylland, siger Claus Bunk, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Nordjylland. 

Fik næstflest stemmer til regionsrådsvalg 

Per Larsen har været folkevalgt siden 1997. Først som medlem af amtsrådet, dernæst byrådet i den gamle Hjørring Kommune, og siden 2005 som medlem af regionsrådet. Ved regionsrådsvalget i 2017 fik Per Larsen næsten 11.000 personlige stemmer. Her blev han kun overgået af regionsrådsformanden Ulla Astman (S). 

- For Det Konservative Folkeparti i Nordjylland er målsætningen helt klar. Vi skal tilbage på Borgen. Vi mistede desværre vores nordjyske mandat ved det seneste valg. Derfor skal vi sikre, at der bliver valgt mindst én konservativ i Nordjylland ved det kommende valg. Med Per Larsen i spidsen for kampagnen tror vi på, at det lykkes, siger Claus Bunk.

Per Larsen blev i foråret 2018 opstillet som folketingskandidat i Nordjylland, og nu er det altså afgjort, at han bliver sit partis spidskandidat ved det kommende folketingsvalg.

Hvis Per Larsen bliver valgt, regner han med at blive siddende i regionsrådet perioden ud. 

 

Fie Udby Erichsen

play OL-deltager for tredje gang - hvem er hun?

def_thumb,50_percent

play Efter massivt politiopbud i Aalborg: Opgør handler om narkomarkedet

20_percent

play Kitesurfere og motorbåde forstyrrer dyrelivet på Grenen

Valgren kører enkeltstart som dreng

play I nat skal han i OL-aktion - kan du gætte, hvem det er?

Fie Udby Erichsen

play OL-deltager for tredje gang - hvem er hun?

def_thumb,50_percent

play Efter massivt politiopbud i Aalborg: Opgør handler om narkomarkedet

Til forsiden

Til forsiden