Foto: TV2

TV2 Nord inviterer: Kom gratis med til valgfolkemøde i Odense

Den 19. maj holder TV2 og TV2 Regionerne i samarbejde et valgfolkemøde i Odense. Du kan komme gratis med som publikum og opleve både debatter og musik.

Den 19. maj kan du komme med til valgfolkemøde, hvor der vil være massere af debatter, musik og underholdning.

Det er helt gratis at deltage, og TV2 Nord arrangerer bus fra Aalborg og til TV2 i Odense, hvor det hele foregår. Vi har dog et begrænset antal pladser, så sørg for at melde dig til hurtigst muligt. 

Her kører bussen fra:

Bussen kører fra Aalborg Banegård klokken 6.50 og samkørselspladsen ved Th. Sauers Vej-afkørslen ved motorvej E45 klokken 7.00 om morgenen.

Bussen vil være retur i Aalborg klokken 19.00, når valgfolkemødet er slut.

Se mere

Du kan melde dig til ved at følge linket her. 

Det er TV2's hovedsæde, Kvægtorvet, i Odense, der danner rammen om valgfolkemødet. Det består af seks scener, hvor man byder velkommen til et program spækket med debatter og underholdning. 

TV2 Nords egen vært René Ryom skal blandt andet styre Rosa Lund fra Enhedslisten og uddannelsesminister Tommy Ahlers fra Venstre i en debat om den pressede generation. For vi har en ungdomsgeneration, der i stigende grad bliver ramt af stress, angst og depressioner. De to politikere skal diskutere, hvem der skal vende den udvikling. 

Læs også John og Sofie på Borgen: Hvad mener politikerne egentlig?

Udover det skal der blandt andet diskuteres temaer som klima, offentlig transport og integration. Der er dog hele seks scener med debatter og underholdning, så der er meget at vælge mllem. Du kan gå på opdagelse i det omfangsrige program her.

De politiske debatter vil blive blødet op af musik med for eksempel nordjyske R. Noor. Der vil også være underholdning i form af flere lege. Politikerne skal for eksempel lege 'Jeg har aldrig' på 'Den nære-scene' klokken 11:30. 

Valgmøde slutter med topmøde (OBS! BILLETTERNE TIL TOPMØDE ER NU UDSOLGT)
Valgfolkmødet slutter af kloken 20.00 med et topmøde. Her mødes statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen (S) i debat, der også sendes live på TV2 og TV2 News. 

Programmet hedder 'Topmøde', og Cecilie Beck leder debatten, mens NEWS-vært Gertrud Højlund inddrager publikum i teltet ’Forsamlingshuset’ i diskussionerne. Her kan du måske endda få lov at stille et spørgsmål direkte til statsministerkandidaterne.

Hvis du vil med til dette, så skal du, når du tilmelder dig valgfolkmødet også tilmelde dig topmødet.

Sådan kommer du med:

Tilmeld dig til valgfolkemødet her. 

Så får du en billet til valgfolkemødet og bussen derned og hjem. Husk det er gratis at deltage.​​

 

Hvis du vil med til topmødet, der starter klokken 20.00, så husk også at melde dig til det, når du bestiller din billet. 

 

OBS: Du kan ikke tilmelde dig 'Topmøde' uden også at tilmelde dig Valgfolkemøde.

 

Spørgsmål?

Det er TV2/Fyn, som koordinerer busser og billetter til Valgfolkemøde for alle regioner. Kontakt derfor event@tv2fyn.dk eller tlf. 24 79 50 88, hvis du har spørgsmål til arrangementet.